QUISOM_Slide2.png

Kingston llença la memòria de 256Gb

Amb ella podreu prendre fins a 64.000 imatges de 12MP y realitzar fins a 976 minuts de vídeo en HD!

La gent de Kingston ha incrementat la capacitat d'emmagatzematge en les seves targetes microSDHC / microSDXC Class 10 UHS-I arribant als de 256GB, pel que espera fer-se més competitiu en un segment que està creixent en necessitats i que ha estat pres per empreses de recent creació, que van deixar a les conegudes relegades.

Amb aquesta targeta, els usuaris podran prendre fins a 64,000 imatges de 12MP i, a més, podran fer fins a 976 minuts de vídeo en HD sense interrupció.

La targeta està desenvolupada per reduir el temps de memòria entre cada presa respecte a les targetes Class 4 i funciona perfectament en ambients extrems, aspecte rellevant per als viatgers aventurers, ja que és resistent a l'aigua, temperatura, cops, vibracions i als raigs X.

Les seves capacitats vénen des dels 16 GB fins als 256GB i permeten trobar fàcilment la targeta indicada per a les necessitats de tothom, i proporcionen espai per a milers de fotos i hores de vídeo en alta resolució

.

I és que a mesura que la qualitat d'imatge i el contingut 4K segueix augmentant, les empreses treballen per elevar les densitats d'emmagatzematge per satisfer les necessitats dels clients per més capacitat i productes estables.

#Targeta #Memoria #Kingston #264Gb

Entrades destacades
Entrades recents