QUISOM_Slide2.png

La importància d’un disc dur extern per les còpies de seguretat


Imagineu que passaria si un dia es talla la llum i en tornar a encendre el vostre ordinador us adoneu que heu perdut tot el que estava al disc dur.

Aquesta situació no és tan improbable com alguns pensen, ja que són molt comunes fallades en el subministrament elèctric, baixades de tensió, o simplement un atac d'un virus que destrueixi el més valuós que tenim, la nostra informació. Realitzar la còpia de seguretat protegeix les dades davant les perdudes produïdes per virus, atac de hackers, esborrats involuntaris, caigudes de tensió, etc.

Tenim experiència en haver de donar aquesta notícia, i ja sabem què passa. Cares de tristor, ràbia e impotència quan tota la teva informació i molts records digitals es perden de la nit al dia.

Aquí rau la importància de tenir una còpia de seguretat de tota la informació de l’usuari, emmagatzemada en un disc dur extern, fora de l’ordinador que s’està utilitzant. Les còpies de seguretat en disc durs externs són clau, ja que si es realitzen dins el mateix equip que deixa de funcionar, aquestes també es poden perdre.

Recomanem còpia de seguretat diària, o com a mínim setmanal, de totes les nostres carpetes d’usuari. És tan fàcil com copiar les carpetes que volem a la unitat externa, que podem deixar col·locada de forma permanent, sense estar treien i posant cada vegada. Com si copiéssim arxius a un llapis de memòria. Així de fàcil.

A més a més, per als usuaris més avançats, es poden programar còpies diàries amb programes gratuïts per tal de no haver d’estar recordant quan s’han de realitzar les còpies.

La importància de tenir un disc dur extern amb capacitat suficient per emmagatzemar una còpia de tota la vostra informació és el que farà que mai hagueu de passar el dol de la pèrdua de la vostra informació.

Trobareu tota la informació i diferents sistemes d’emmagatzematge a la nostra botiga virtual, o podeu venir a la botiga a preguntar per ells.

No deixeu passar l’oportunitat de salvar la vostra informació!


Entrades destacades
Entrades recents