QUISOM_Slide2.png

El truc per escoltar missatges de veu de WhatsApp sense que ningú més ens escolti


Cada vegada s'han posat més de moda els missatges de veu a WhatsApp ja que, a més de requerir menys temps i esforç, ens permeten tenir llargues converses com si truquéssim per telèfon a cost zero.


Tot i ser un bon mètode, també comporta un gran desavantatge: si utilitzem les notes de veu ens podem trobar amb la situació incòmode de voler escoltar el missatge sense que la resta dels nostres acompanyants, sobretot si són desconeguts, se n'assabentin (i tot sigui dit, a vegades també resulta molest per als que estem rodejant a la persona, escoltar les seves converses personals, normalment poc interessants).


Fins ara l'opció més utilitzada és abaixar el volum del telèfon al mínim i enganxar-nos-el a l'orella (que la majoria de vegades no serveix per res). Davant d'aquest obstacle, us volem oferim una nova solució al problema per poder escoltar els missatges sense que ningú més els pugui sentir.


És tan fàcil com clicar el botó de 'reproduir el missatge de veu' i acte seguit acostar-nos el telèfon a l'orella com si hi anéssim a parlar. Així el so començarà a reproduir-se per l'altaveu de trucades i ningú ens escoltarà.


Entrades destacades
Entrades recents