QUISOM_Slide2.png

Estrenem botiga online!

Ara ja podreu comprar tot allò que vulgueu sense moure-us de casa! Ràpid, fàcil i segur!

Estrenem nova secció web, més plena que mai! Una botiga online amb més de 160.000 articles disponibles per que pugueu triar allò que més us agradi sense moure-us de casa. Simplement heu de clicar en el botó verd del menú d'opcions, i ja hi sereu.

A la botiga online podreu revisar preus, comparar productes i molt més per tal de trobar el producte més adient a les vostres necessitats. Podreu cercar productes per marques, models, peces internes i molts més filtratges que faran que acabeu trobant allò que busqueu.

I si necessiteu un cop de mà, tant sols ens heu de contactar i us assessorarem. Nosaltres no desapareixerem, simplement us ho intentem posar més fàcil.

La botiga online és fruit d'un conveni firmat amb més de 15 majoristes d'arreu de l'estat que garantitza els millors preus en tots els nostres productes, així com l'ampliació de tot el nostre catàleg, sense renunciar a les nostres marques preferides. La botiga renova constantment els preus segons mercat, revisa els estocs i et permet decidir si recollir-ho en la nostra botiga o que ho rebeu directament a casa per missatger.

Us assegurem que, després de fer-hi un cop d'ull, us encantarà!

#botigaonline #tienda #comprar

Entrades destacades
Entrades recents